Ondernemer

Ondernemen zonder zorgen

Als ondernemer laten wij u graag datgene doen waarin u het beste bent, namelijk ondernemen! Voor een ondernemer voelt het heel vaak zo, dat het voor iemand in loondienst veel makkelijker is om een hypotheek af te sluiten, dan voor iemand met een onderneming. Maar is dat wel zo? Wanneer een ondernemer een hypotheek wil afsluiten, zijn er vaak heel veel financiële gegevens aanwezig, gegevens die iemand met een loondienstverband gewoonweg niet heeft.

In het voortraject is er bij een ondernemer dus al heel veel inzage in de financiële situatie. Geldverstrekkers zijn geneigd deze financiële kans met beide handen aan te grijpen en zullen de aanwezige cijfers nauwkeurig beoordelen. In onze ogen gaat het bij een ondernemer niet om de cijfers, maar juist om het verhaal waaruit de cijfers tot stand komen.

Gratis eerste gesprek

Benieuwd wat ’t Zeeuwse Hypotheek Huys voor jou kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak waarin we jou mogelijkheden zullen bespreken. De kosten voor het eerste gesprek zijn voor onze rekening.

Voor jou lopen we graag een stapje harder

Morgen al op gesprek

Ook welkom buiten kantooruren

Waarom een pand kopen?

Het kopen van een pand als ondernemer is een belangrijke stap die tal van voordelen met zich meebrengt. Of je nu een startende ondernemer bent of al jarenlang je eigen bedrijf runt, het verwerven van een eigen zakelijk pand kan een slimme zet zijn.

Een van de grootste voordelen van het kopen van een pand is de stabiliteit die het biedt. In plaats van huur te betalen en afhankelijk te zijn van huurcontracten, heb je als eigenaar de controle over je zakelijke locatie. Je bent niet langer onderhevig aan huurverhogingen of beperkingen van verhuurders, waardoor je financiële zekerheid en voorspelbaarheid krijgt.

Daarnaast kan het kopen van een pand een slimme investering zijn. De waarde van vastgoed kan in de loop der jaren stijgen, wat kan leiden tot waardevermeerdering van je zakelijke activa. Dit kan dienen als een toekomstige financiële reserve of zelfs als een bron van passief inkomen als je ervoor kiest om het pand te verhuren.

Bovendien geeft het bezitten van een zakelijk pand je de vrijheid om het naar wens aan te passen. Je kunt je werkruimte op maat maken, rekening houdend met de behoeften van je bedrijf. Dit bevordert niet alleen de efficiëntie van je operaties, maar het geeft ook de mogelijkheid om je merk en bedrijfscultuur te weerspiegelen in de inrichting en uitstraling van het pand.

Dus het kopen van een pand als ondernemer is een strategische beslissing die stabiliteit, investeringsmogelijkheden, aanpassingsvermogen en diversificatie biedt. Het kan een waardevolle stap zijn om de groei en duurzaamheid van je bedrijf te ondersteunen en te versterken.

Onze dienstverlening

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Bij het geven van adviezen staat uw belang altijd centraal. Wij willen u graag informeren over de aard en reikwijdte van onze dienstverlening, waarin u als klant centraal staat en de wijze waarop onze beloning is geregeld.

U kunt hier de betreffende documenten downloaden en bekijken.

Financieel complexe producten:

“t Zeeuwe Hypotheek Huys denkt met u mee”

Als ondernemer is uw tijd schaars. U werkt meer dan de standaard werktijden en het is lastig voor u om uw kostbare tijd aan het afsluiten van uw hypotheek te spenderen. Wij begrijpen dat. Graag kijken we samen met u naar de financiële mogelijkheden. Wanneer u dit wenst kunnen wij ook met uw boekhouder om tafel om te kijken wat voor u, zowel op privé als op zakelijk gebied de beste financiële oplossing is. Wanneer dit voor u duidelijk is kunt u een bewuste keuze maken over hoe voor u de meest passende hypotheek kan worden afgesloten. Nadat u weet wat u wilt kan u direct weer aan het werk. ’t Zeeuwse Hypotheek Huys zorgt vervolgens voor de bemiddeling met de geldverstrekker die het beste aansluit bij uw wensen en mogelijkheden.omen kijken bij het kopen van een nieuwe woning.