Ondernemer

Ondernemen zonder zorgen

Als ondernemer willen we je graag de vrijheid geven om te doen waar je het beste in bent, namelijk ondernemen! Het lijkt vaak alsof het voor mensen in loondienst gemakkelijker is om een hypotheek af te sluiten dan voor ondernemers. Maar is dat eigenlijk wel zo?

Wanneer een ondernemer een hypotheek wil afsluiten, zijn er meestal veel financiële gegevens beschikbaar, gegevens die mensen in loondienst gewoon niet hebben. In het voortraject hebben ondernemers dus al veel inzicht in hun financiële situatie. Geldverstrekkers zijn vaak enthousiast om deze financiële gegevens te ontvangen en zullen ze grondig beoordelen. In onze visie draait het bij een ondernemer echter niet alleen om de cijfers, maar juist om het verhaal achter de cijfers.

Gratis eerste gesprek

Benieuwd wat ’t Zeeuwse Hypotheek Huys voor jou kan betekenen? Maak een afspraak waarin we jouw mogelijkheden zullen bespreken. De kosten voor het eerste gesprek zijn voor onze rekening.

Voor jou lopen we graag een stapje harder

Snel op gesprek

Altijd vakkundig advies

Waarom een pand kopen?

Het kopen van een pand als ondernemer is een belangrijke stap die tal van voordelen met zich meebrengt. Of je nu een startende ondernemer bent of al jarenlang je eigen bedrijf runt, het verwerven van een eigen zakelijk pand kan een slimme zet zijn.

Een van de grootste voordelen van het kopen van een pand is de stabiliteit die het biedt. In plaats van huur te betalen en afhankelijk te zijn van huurcontracten, heb je als eigenaar de controle over je zakelijke locatie. Je bent niet langer onderhevig aan huurverhogingen of beperkingen van verhuurders, waardoor je financiële zekerheid en voorspelbaarheid krijgt.

Daarnaast kan het kopen van een pand een slimme investering zijn. De waarde van vastgoed kan in de loop der jaren stijgen, wat kan leiden tot waardevermeerdering van je zakelijke activa. Dit kan dienen als een toekomstige financiële reserve of zelfs als een bron van passief inkomen als je ervoor kiest om het pand te verhuren.

Bovendien geeft het bezitten van een zakelijk pand je de vrijheid om het naar wens aan te passen. Je kunt je werkruimte op maat maken, rekening houdend met de behoeften van je bedrijf. Dit bevordert niet alleen de efficiëntie van je operaties, maar het geeft ook de mogelijkheid om je merk en bedrijfscultuur te weerspiegelen in de inrichting en uitstraling van het pand.

Dus het kopen van een pand als ondernemer is een strategische beslissing die stabiliteit, investeringsmogelijkheden, aanpassingsvermogen en diversificatie biedt. Het kan een waardevolle stap zijn om de groei en duurzaamheid van je bedrijf te ondersteunen en te versterken.

Onze dienstverlening

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Bij het geven van adviezen staat jouw belang altijd centraal. Wij willen je graag informeren over de aard en reikwijdte van onze dienstverlening, waarin jij als klant centraal staat en de wijze waarop onze beloning is geregeld.

Hier kun je de betreffende documenten downloaden en bekijken.

Financieel complexe producten:

't Zeeuwse Hypotheek Huys denkt met jou mee

Als ondernemer begrijpen we dat je tijd kostbaar is. Je werkt vaak meer dan de standaard werktijden en het kan lastig zijn om tijd vrij te maken voor het afsluiten van een hypotheek. Wij begrijpen dat en willen je graag helpen.

Samen met jou gaan we kijken naar je financiële mogelijkheden. Als je wilt, kunnen we ook met je boekhouder praten om te bepalen wat voor jou, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak, de beste financiële oplossing is. Zodra dit duidelijk is, kun je een weloverwogen beslissing nemen over de meest geschikte hypotheek voor jou. Daarna kun je direct weer aan het werk, terwijl ’t Zeeuwse Hypotheek Huys zorgt voor de bemiddeling met de geldverstrekker die het beste bij je wensen en mogelijkheden past.