Doorstromer

Doorstromen zonder zorgen

Wanneer u al een woning heeft, maar graag de stap wilt gaan maken naar een nieuwe woning, valt u onder de doorstromers. De grote vraag is vaak welke volgorde van te ondernemen stappen de juiste is. Het beste kunt u eerst een financieel adviesgesprek inplannen om overzicht te krijgen over uw mogelijkheden.

U wilt graag weten wat uw mogelijkheden zijn nadat uw huidige woning verkocht is. Misschien denkt u er zelfs wel aan om niet te wachten tot uw woning verkocht is, maar wilt u nú al de stap zetten om een voorlopig koopcontract te tekenen. Over al deze vragen adviseren wij u graag.

Gratis eerste gesprek

Benieuwd wat ’t Zeeuwse Hypotheek Huys voor jou kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak waarin we jou mogelijkheden zullen bespreken. De kosten voor het eerste gesprek zijn voor onze rekening.

Voor jou lopen we graag een stapje harder

Morgen al op gesprek

Ook welkom buiten kantooruren

Waarom u persoonlijk advies nodig heeft?

Wanneer u al een hypotheek heeft lopen, is het belangrijk om vanuit deze hypotheek te gaan bekijken wat voor u de beste mogelijkheden zijn. Vooral wanneer uw huidige hypotheek al voor 1 januari 2013 liep, kan dit grote gevolgen hebben voor de aankoop van uw nieuwe woning. Per 1 januari 2013 is er heel erg veel veranderd op het gebied van hypotheken, Hiernaast leest u slechts enkele aanpassingen welke sinds 1 januari 2013 zijn doorgevoerd. Omdat u al een hypotheek had, heeft u te maken met een overgangsrecht. In dit overgangsrecht wordt geregeld aan welke regels u zich niet hoeft te houden en welke aanpassingen wél voor u van toepassing zijn. Dit overgangsrecht vraagt om een nauwkeurig advies op maat. Geen enkel advies op basis van het overgangsrecht is hetzelfde, waardoor u als doorstromer echt behoefte heeft aan maatwerk door specialisme.

Aanpassingen sinds 1 januari 2013

  • Het aantal hypotheekvormen is terug gebracht naar 2;
  • Het recht op hypotheekrenteaftrek is ingeperkt;
  • Regels omtrent lopende spaarhypotheken zijn strenger geworden;
  • Maximale bedrag aan aflossingsvrije hypotheek is verlaagd;
  • Maximale hypotheekbedrag is op basis van inkomen en woningwaarde minder geworden.

Onze dienstverlening

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Bij het geven van adviezen staat uw belang altijd centraal. Wij willen u graag informeren over de aard en reikwijdte van onze dienstverlening, waarin u als klant centraal staat en de wijze waarop onze beloning is geregeld.

U kunt hier de betreffende documenten downloaden en bekijken.

Financieel complexe producten:

“Wij begeleiden u van woning tot woning”

Het is voor een doorstromer van groot belang om een goed advies te krijgen voor de aankoop van een nieuwe woning. Het is niet alleen van belang om de puzzelstukjes op de juiste plaats te leggen, het is eerst heel belangrijk om alle benodigde stukjes op tafel te krijgen. Samen met u zorgen we ervoor dat alle benodigde informatie aanwezig zodat, zodat we op basis daarvan u een totaaloverzicht kunnen geven van de mogelijkheden. Op basis van dat overzicht kunt u een bewuste keuze maken in de stappen die u vervolgens kunt gaan ondernemen. Zodra u een voorlopig koop-contract heeft ondertekend bemiddelen wij graag voor u met de geldverstrekker die het beste bij uw specifieke situatie past. Op deze manier hoeft u zich alleen maar bezig te houden met de leuke dingen die komen kijken bij het kopen van een nieuwe woning.