Over ons

Adviseurs met hart
voor uw zaak!

Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen u garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Wij houden voortdurend onze kennis actueel. Onze adviseurs zitten dus regelmatig achter de studieboeken om u van een goed advies te kunnen voorzien.

Kortom: wij laten geen kans onbenut om u van dienst te kunnen zijn.

Onze professionals

Almar Scholtus

Adviseur Hypotheken

Almar heeft meer dan 20 jaar ervaring in hypotheekadvies, waarvan de laatste jaren werkzaam als hypotheekadviseur bij ’t Zeeuwse Hypotheek Huys. “Ik vind het prettig om de klanten in het prachtige Zeeuwse te kunnen bedienen, met onze persoonlijke benadering.”

Martin Corstanje

Directeur / Adviseur

Martin heeft ruim dertig jaar ervaring in de verzekeringen als adviseur. In het jaar 1999 ben is hij begonnen als zelfstandig ondernemer. “Wij staan voor betrouwbaarheid. Ik geef graag een deskundig advies die de klant gerichte oplossingen biedt voor zijn of haar vraagstukken.”

Marianne van Spronsen-Geluk

Relatiebeheerder Hypotheken

Marianne is ruim 15 jaar werkzaam bij ’t Zeeuwse Hypotheek Huys in Yerseke. Zij is het eerste aanspreekpunt van onze klanten. “Ik sta altijd voor u klaar om uw financiële vraagstukken goed te kunnen beantwoorden en u in het hypotheek- en verzekeringstraject zoveel mogelijk te ontzorgen.”

Helen van Zutphen

Relatiebeheerder Hypotheken

Vanaf 2020 is Helen werkzaam bij ’t Zeeuwse Hypotheek Huys als Relatiebeheerder Hypotheken. Ze onderhoudt contacten met klanten, geldverstrekkers en maatschappijen. “Een duidelijke en heldere communicatie naar de klant vind ik erg belangrijk. De klant kan altijd bij ons terecht”

Robin Loopik

Adviseur Hypotheken

Na de afronding van zijn studie in 2007 is Robin gelijk bij Corstanje Assurantiën/’t Zeeuwse Hypotheek Huys gaan werken. “Klanten moeten zich op hun gemak voelen en met een tevreden gevoel terugkijken op het adviestraject. Het uitleggen van moeilijke thema’s in begrijpelijke taal is hierbij erg belangrijk.”

Wim Francke

Adviseur Hypotheken

Wim doet dit werk al meer dan 25 jaar. In 2017 heeft hij de overstap gemaakt naar Corstanje Assurantiën/’t Zeeuwse Hypotheek Huys, waar zijn werkzaamheden vooral bestaan uit het adviseren en bemiddelen in hypotheken. “Ik probeer duidelijk en rustig de complexe materie uit te leggen. Op deze manier proberen we de klant te ontzorgen.”

Onze werkwijze

Onze dienstverlening

 

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u informeren over de aard en reikwijdte van onze dienstverlening, waarin u als klant centraal staat en de wijze waarop onze beloning is geregeld.

U kunt hier de betreffende documenten downloaden en bekijken.

Financieel complexe producten:

Overige producten en dienstverlening: