Gepensioneerd

Zonder zorgen met pensioen

Wanneer u al een woning heeft, maar graag de stap wilt gaan maken naar een nieuwe woning, valt u onder de doorstromers. De grote vraag is vaak welke volgorde van te ondernemen stappen de juiste is. Het beste kunt u eerst een financieel adviesgesprek inplannen om overzicht te krijgen over uw mogelijkheden.

U wilt graag weten wat uw mogelijkheden zijn nadat uw huidige woning verkocht is. Misschien denkt u er zelfs wel aan om niet te wachten tot uw woning verkocht is, maar wilt u nú al de stap zetten om een voorlopig koopcontract te tekenen. Over al deze vragen adviseren wij u graag.

Gratis eerste gesprek

Benieuwd wat ’t Zeeuwse Hypotheek Huys voor jou kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak waarin we jou mogelijkheden zullen bespreken. De kosten voor het eerste gesprek zijn voor onze rekening.

Voor jou lopen we graag een stapje harder

Morgen al op gesprek

Ook welkom buiten kantooruren

Waarom een woning kopen?

De levensfase als gepensioneerde biedt een uitgelezen kans om je woonomstandigheden aan te passen aan je behoeften en volop te genieten van een levensloop bestendige woning.

Een van de belangrijkste redenen om een huis te kopen als gepensioneerde is de mogelijkheid om aangepast te wonen. Door te investeren in een gelijkvloerse woning of met specifieke voorzieningen zoals handgrepen, breng je comfort en gemak in je dagelijks leven. Dit minimaliseert fysieke inspanningen en vermindert de kans op ongelukken, waardoor je je onafhankelijkheid behoudt.

Bovendien biedt het kopen van een huis in je pensioenjaren de gelegenheid om je woning volledig aan te passen aan je levensstijl. Je kunt kiezen voor een locatie dicht bij voorzieningen zoals winkels, gezondheidszorg en recreatiemogelijkheden, waardoor je gemakkelijker toegang hebt tot alles wat je nodig hebt en graag doet.

En laten we het plezier niet vergeten! Je hebt hard gewerkt tijdens je carrière, en nu is het tijd om te ontspannen en te genieten van deze levensfase. Een eigen huis biedt een veilige en vertrouwde omgeving om dit te doen. Je kunt je nieuwe woning personaliseren, van een prachtige tuin genieten, of zelfs overwegen om een droomhuis te creëren dat past bij je passies en interesses.

Kortom, het kopen van een huis als gepensioneerde gaat verder dan alleen een dak boven je hoofd. Het gaat om het creëren van een comfortabele en aangename omgeving waarin je ten volle kunt genieten van je pensioenjaren. Het is een investering in je welzijn en geluk, en een manier om deze levensfase ten volle te benutten.

Onze dienstverlening

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Bij het geven van adviezen staat uw belang altijd centraal. Wij willen u graag informeren over de aard en reikwijdte van onze dienstverlening, waarin u als klant centraal staat en de wijze waarop onze beloning is geregeld.

U kunt hier de betreffende documenten downloaden en bekijken.

Financieel complexe producten:

“t Zeeuwse Hypotheek Huys biedt inzicht in uw mogelijkheden”

“t Zeeuwse Hypotheek Huys biedt inzicht in uw mogelijkheden”

Wanneer u voor de keuze komt te staan om uw nieuwe woning te gaan huren of te gaan kopen, bent u bij onze adviseurs aan het juiste adres. Samen met u kijken we waar uw financiële mogelijkheden en toekomstwensen het beste bij aansluiten. Wanneer blijkt dat kopen voor u de beste optie is, gaan we samen met u een advies maken waarin alle mogelijkheden voor de aankoop van uw nieuwe woning worden besproken. Wij vinden het van groot belang dat u een bewuste keuze maakt voor de aankoop van uw nieuwe woning, zodat u op voorhand goed weet waar u aan toe bent. Wanneer u weet op welke manier u uw hypotheek wilt afsluiten, gaan we samen met u op zoek naar de geschikte geldverstrekker. Samen kiezen we de geldverstrekker welke het beste voldoet aan uw wensen en financiële mogelijkheden. Wanneer we weten bij welke geldverstrekker uw wensen het beste aansluiten, zullen wij ervoor zorgen dat de bemiddeling feilloos verloopt.