Onze diensten

Financiële dienstverlening

Bij ons kantoor staan we voor u klaar, ongeacht uw financiële situatie. Of u nu een starter bent, op zoek bent naar een nieuwe woning, geniet van uw pensioen, of een ondernemer bent, wij zijn gespecialiseerd in financiële diensten die aan al uw behoeften voldoen.

Wij hechten er veel waarde aan u volledig te informeren over de aard en omvang van onze dienstverlening. U, als gewaardeerde klant, staat bij ons altijd centraal. Daarnaast willen we transparant zijn over hoe onze beloning is geregeld, zodat u een duidelijk beeld heeft van wat u kunt verwachten. Kies uw situatie en lees hieronder verder.

Wat is uw situatie?

Ik ben starter

Lees snel meer

Starter en je wilt wat

Wanneer je je allereerste woning gaat kopen, ben je op de huizenmarkt een starter. Het maakt niet uit hoe oud of jong je bent, of je nog bij je ouders woont of al een tijdje huurt, de eerste stappen die je zet op de huizenmarkt maak je altijd als starter. Als starter kun je vaak nog alle kanten op. Je hebt immers in het verleden nog geen woningen in je bezit gehad, dus voor de wet- en regelgeving begin je met een schone lei. Vooral als starter is het heel erg belangrijk dat je juist nu de goede keuzes maakt, omdat dit het begin is van een belangrijke financiële carrière. Wij helpen je graag met het maken van deze belangrijke keuzes.
Lees verder

Ik ben een doorstromer

Lees snel meer

Doorstromen zonder zorgen

Wanneer u al een woning heeft, maar graag de stap wilt gaan maken naar een nieuwe woning, valt u onder de doorstromers. De grote vraag is vaak welke volgorde van te ondernemen stappen de juiste is. Het beste kunt u eerst een financieel adviesgesprek inplannen om overzicht te krijgen over uw mogelijkheden. U wilt graag weten wat uw mogelijkheden zijn nadat uw huidige woning verkocht is. Misschien denkt u er zelfs wel aan om niet te wachten tot uw woning verkocht is, maar wilt u nú al de stap zetten om een voorlopig koopcontract te tekenen. Over al deze vragen adviseren wij u graag.
Lees verder

Ik ben gepensioneerd

Lees snel meer

Zonder zorgen met pensioen

Wanneer u de respectabele leeftijd heeft bereikt van 65, heeft u volgens de Nederlandse wet de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Momenteel schuift die looptijd maandelijks op, waardoor de meeste Nederlanders uiteindelijk met pensioen zullen mogen op de leeftijd van 67. Wanneer u met pensioen bent, is de kans groot dat u nog een aantal keer gaat verhuizen in uw leven. De vraag of kopen op deze leeftijd nog mogelijk en verstandig is, is een vraag die wij heel vaak krijgen. Voor gepensioneerden zijn er nog volop mogelijkheden om een woning te kopen én om een hypotheek af te sluiten.
Lees verder

Ik ben ondernemer

Lees snel meer

Ondernemen zonder zorgen

Als ondernemer laten wij u graag datgene doen waarin u het beste bent, namelijk ondernemen! Voor een ondernemer voelt het heel vaak zo, dat het voor iemand in loondienst veel makkelijker is om een hypotheek af te sluiten, dan voor iemand met een onderneming. Maar is dat wel zo? Wanneer een ondernemer een hypotheek wil afsluiten, zijn er vaak heel veel financiële gegevens aanwezig, gegevens die iemand met een loondienstverband gewoonweg niet heeft. In het voortraject is er bij een ondernemer dus al heel veel inzage in de financiële situatie.
Lees verder