Wat kunnen wij voor jou doen

Down-Syndroom-Marieva-Zorg

Kortom:

Wat bieden we?

Wij helpen jongeren, jong volwassenen en volwassenen bij problemen in het dagelijks leven waar zij tegen aan lopen. Er kunnen verschillende problemen zijn waar wij jou of jouw gezin mee kunnen helpen. We geven je hulp in het dagelijks leven.

We bieden jou hulp vanuit een persoonlijk perspectief. Loopt het even niet zo lekker op je werk? Heb je een beperking en weet je niet hoe je daar mee om moet gaan? Wil je hulp bij het ordenen van je huishouden of is je dagelijks leven verandert na een ziekte? Wij kunnen je helpen. Via ambulante begeleiding aan huis kunnen wij samen met jou verder komen. 

Op jouw tempo en met jouw voorwaarden gaan we samen kijken hoe we jouw situatie beter kunnen maken. Wij geven jou begeleiding waarmee jij verder kunt komen in deze samenleving. We bieden je een helpende hand in welke situatie dan ook. 

Hiermee kunnen wij jou helpen

Wij kunnen je helpen met het vergroten van je zelfredzaamheid en daarmee ook je zelfstandigheid.

We kunnen je helpen met het oefenen van moeilijke gesprekken met bijvoorbeeld de huisarts, op het werk en met de woningbouw.

Wij bieden je ondersteuning bij het aangaan of onderhouden van je sociaal netwerk. Daarmee helpen we je ook socialer te worden.

We kunnen je ook helpen naar het zoeken van passende dagbesteding of werk.

Wij bieden je hulp met het leren oplossen van problemen en het nemen van lastige besluiten.

We geven je hulp met het leren omgaan met je beperking. Wij geven je begeleiding bij het zelfstandig wonen. Hierbij kun je denken aan het ordenen van de administratie, leren koken en structuur aanbrengen in huis.

Wij kunnen je helpen met het omgaan met geldzaken en het oefenen met budgetteren. Marieva Zorg beheert je geld niet maar kan je, indien nodig, wel doorverwijzen naar een budgetbeheerder of bewindvoerder.

Staat jouw hulpvraag er niet bij? Geen zorgen wij geven jou ook onze hand. Samen staan we sterker.

Neem contact met ons op en samen kijken we wat we voor jou kunnen betekenen.

Maria-Marieva-Zorg-Zorgondernemer-Marievazorg-Zorg-Ambulante-Hulp
Maria
Zorgondernemer

Voor verwijzers

Bent u op zoek naar hulp voor uw cliënt? Dan kan u die hier vinden! Wij bieden persoonlijke begeleiding aan jongeren, jong volwassenen en volwassenen. Kwaliteit van de zorg staat bij ons voorop. Wij werken in een klein team waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.​