Goede zorg voor jou

Voor cliënten

Marieva Zorg richt zicht op het begeleiden en helpen van mensen met een licht verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel, autisme en/of psychische aandoening. We bieden hulp aan zowel jongeren, jong volwassen als volwassenen. We bieden hulp wat is afgestemd op jou. Zo kunnen we jou helpen om je sociale omgeving te vergroten of om je kind meer zelfvertrouwen te geven. Daarnaast kunnen wij helpen met het ordenen van je administratie en kunnen we je leren een eigen huishouden te runnen. We stemmen samen met jou af wat jij nodig hebt. We zijn er voor de cliënten en samen werken we aan de toekomst.

Betrokken medewerkers

Onze medewerkers zijn betrokken, werken voor de cliënt en zetten de cliënt centraal. De medewerkers van Marieva Zorg werken op een deskundige manier en proberen zoveel mogelijk zichtbaar te zijn in de samenleving. Onze medewerkers zorgen er ook voor om het beste uit zichzelf naar voren te laten komen, om zo de cliënt de best mogelijke hulp te kunnen bieden. We denken dat als onze medewerkers het beste uit zichzelf halen, ze dit ook bij onze cliënten kunnen doen.

Marieva Zorg werkt samen met verschillende partijen om de best mogelijke zorg te kunnen bieden. We werken onder andere samen met instanties als scholen, huisartsen, de ggz instellingen en de politie. We bieden kwaliteit van de zorg, met de cliënt op nummer één. Daarnaast staan we voor vernieuwing en voor innovatie. We proberen altijd de best mogelijke kwaliteit van de zorg te kunnen bieden aan onze cliënten.

Ambulante-Begeleiding-Activiteiten-Verstandelijke-Beperking-Marieva-Zorg

Kortom:

Ambulante-Begeleiding-Huishouden-Begeleid-Wonen-Marieva-Zorg-verwijzers

Aanmelden bij Marieva Zorg

Heb je hulp nodig? Wij helpen je graag en samen komen we verder. Wij werken met jou aan een mooie en positieve toekomst.

Aanmelding bij Marieva Zorg
Je kunt je telefonisch bij ons aanmelden. Maar je mag ons ook mailen, zodat wij contact met je kunnen opnemen om een afspraak te maken.

Kennismakingsgesprek bij Marieva Zorg
Na de aanmelding maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek stellen we onszelf voor en geven we aan wat wij voor je zouden kunnen betekenen.

Intake gesprek bij Marieva Zorg
Als je voor onze begeleiding kiest, willen wij in een intake gesprek ingaan op je wensen en verwachtingen. We maken tijdens dit gesprek de afspraken die nodig zijn om de zorg volledig op maat te kunnen leveren.

 
Maria-Marieva-Zorg-Zorgondernemer-Marievazorg-Zorg-Ambulante-Hulp
Maria
Zorgondernemer

Voor verwijzers

Bent u op zoek naar hulp voor uw cliënt? Dan kan u die hier vinden! Wij bieden persoonlijke begeleiding aan jongeren, jong volwassenen en volwassenen. Kwaliteit van de zorg staat bij ons voorop. Wij werken in een klein team waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.